Zwangerschapscoaching

"Professionele coaching was nog nooit zo voordelig en makkelijk"   Hi, ik ben Désirée

"Alles draait om dat grote kleine wonder dat groeit in je buik". 

Zwangerschapsstress kent vele fasen. Belangrijk is dat zwangerschapsstress er niet toe leidt dat je deze bijzondere periode minder leuk vindt of dat er zelfs klachten door ontstaan. Er is niets mis met zwangerschapsstress zo lang dat niet meer is dan een gezonde spanning voor datgene dat komen gaat.

Als International Lifecoach begeleid ik al ruim 15 jaar mensen over de hele wereld. Dat doe ik in mijn praktijk in Badhoevedorp en via het internet. De "ongewone" bevalling van mijn zoon heeft mij geïnspireerd om ook andere aanstaande moeders tijdens hun zwangerschap en/of bevalling te ondersteunen op een manier die voor iedereen heel makkelijk en toegankelijk is.Via download


Via USB


Ik heb vaak de kracht van mijn onderbewustzijn gebruikt als het tijdens mijn zwangerschap even niet zo lekker ging. Dit wordt al een beetje door "moeder natuur" voor je geregeld, maar als je het zelf doelgericht gaat gebruiken, wordt het een soort Mindfulness, maar dan veel krachtiger en effectiever. 

Wist je dat 95% van je gedrag wordt bepaald door je onderbewuste “oerbrein”, en dat de capaciteit van je onderbewustzijn 200.000 keer groter is dan je bewustzijn? Dan is het toch slim om daar ook tijdens je zwangerschap en bevalling gebruik van te maken, vind je ook niet?               

(bron: boek Het slimme onbewuste)

"Direct ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt".

Het verhaal van de stortbevalling...

Ik ben zelf heel erg blij dat ik tijdens mijn zwangerschap en bevalling gebruik heb kunnen maken van mijn eigen kennis en ervaring. Want ook ik dacht natuurlijk dat ik goed was voorbereid en dat alles perfect zou verlopen. Maar ja, het liep even anders. Ondanks een fijne zwangerschap, een goede voorbereiding en uitstekende begeleiding voor de aankomende bevalling, veranderde mijn situatie in no time in een totaal onverwachte en hectische “stortbevalling”...

De bevalling was, drie dagen voor de uitgerekende datum, rustig begonnen. De verloskundige was geweest en had me verteld dat ik pas 1cm ontsluiting had en dat ze over een paar uur weer zou komen om te controleren. Na een uurtje of zo kreeg ik hevige weeën en vrij snel kreeg ik het gevoel dat ik naar de WC moest. Daar gaf mijn baby totaal onverwacht aan dat het nu wel lang genoeg heeft geduurd en naar buiten wilde. En met nu bedoelde hij ook echt NÚ!

Daar ging mijn strakke planning...

Dus géén vroedvrouw en géén tijd om naar het ziekenhuis te gaan. Er was zelfs géén tijd meer om naar mijn bed te kruipen! Sterker nog, ik kon amper uit dat nauwe toilet komen! Even was ik in paniek, omdat mijn man de situatie inschatte zoals hij "geleerd" had en zei (al puffend...de schat) dat ik gewoon moest ontspannen en dat het heus nog wel een paar uur kon duren...

Hoezo een paar uur! En toen herpakte ik mezelf. Ik ademde diep in en maakte gebruik van de kracht van mijn onderbewustzijn en ik was snel weer ontspannen, helder en alert. Ik kon van het toilet komen, de vroedvrouw was inmiddels gealarmeerd en ik was klaar voor Hét Grote Moment...

Onze zoon is 25 minuten later, toch op een fijne ontspannen manier (en gelukkig dus nét niet op het toilet!), veilig en geborgen midden in de huiskamer op het vloerkleed ter wereld gekomen. Wat een oer-gevoel was dat!

Ik heb door zelf mijn kennis en techniek toe te passen zowel de zwangerschap als mijn “niet alledaagse” bevalling daardoor toch als bijzonder ontspannen, geborgen en prettig ervaren.

Ook jou wens ik zo’n ontspannen en mooie zwangerschap en bevalling toe. Maar dan wel gewoon in een comfortabel bed natuurlijk! 


Mijn specifieke kennis en ervaring 

Ik heb mij door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende disciplines (o.a. werken met het onderbewustzijn) en ik gebruik die kennis en jarenlange ervaring om mensen naar snelle veranderingen en blijvende resultaten te begeleiden. Tevens ben ik trainer en spreker.

Ik ben gecertificeerd en gediplomeerd: NLP Master, Master in The One Method, Coach/counselor, Conscious coach, Ericksoniaanse Hypnotherapeut, IAM coach, The Gabriel Method coach, Inverse Wave Therapy Facilitator, EFT specialist (Emotional Freedom ‘Technique of ‘tapping’). Ik studeerde onder andere aan de academie voor Psychotherapie in Amsterdam en bij Arcturus in België.

Ik ben sinds 2007 actief als Life Coach en oprichter van The Daydream Company. Life Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen een andere blik op situaties te geven en vanuit hun eigen kracht de regie te nemen, waardoor hun leven makkelijker en leuker wordt. Dat is waar ik succesvol in ben.

The Daydream Company is een moderne coaching-praktijk met een eigen webshop, waar ik volgens de laatste inzichten mensen help om problemen snel en blijvend op te lossen. Persoonlijk doe ik dat in mijn praktijk in Badhoevedorp, maar de laatste jaren help ik ook veel mensen online. Zo heb ik inmiddels vele honderden mensen in o.a. Nederland, België, Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Zweden, Frankrijk en Engeland succesvol kunnen helpen.
Ik heb deze zwangerschapscoaching ontwikkeld voor een groep vrouwen die mij zeer aan het hart liggen. Een groep vrouwen die een spannend en indrukwekkend avontuur tegemoet gaat. En met ruim 100.000 vrouwen die maar liefst 170.000 kinderen op ‘Nederlandse bodem’ zetten, is dat een flinke groep (Bron: CBS).